نشست خبری همایش راهبردهای تبیین پایداری اکوسیستم دریاچه نمک و کنترل گرد و غبار برگزار گردید.‌

نشست خبری همایش راهبردهای تبیین پایداری اکوسیستم دریاچه نمک و کنترل گرد و غباربا حضور دبیران علمی و اجرایی همایش و حضور خبرنگاران برگزار گردید.

18 مهر 1403

اختصاص یک و نیم همت برای حل معضل ریزگردهای قم

در دیدار نمایندگان مردم قم  در مجلس شورای اسلامی با وزیر نفت مقرر شد یک و نیم همت برای حل معضل ریزگردهای قم اختصاص یابد.

18 مهر 1403

برگزاری نشست خبری همایش راهبردهای تبیین پایداری اکوسیستم دریاچه نمک و کنترل گردوغبار

به گزارش روابط عمومی مرکز بهارآوران، نشست خبری همایش ملی «راهبردهای تبیین پایداری اکوسیستم دریاچه نمک و کنترل گردوغبار» با حضور رؤسا و اعضای #کمیته_علمی و #اجرایی این همایش و دعوت از خبرگزاری‌های منتخب برگزار می‌شود.

16 مهر 1403

انعکاس خبری همایش توسط پایگاه خبری تحلیلی قم فردا

حسین توکلی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «قم فردا»  ضمن گرامیداشت هفته دولت اظهار داشت: مرکز تحقیقات و آموزش جهاد کشاورزی استان قم همواره به دنبال بهره‌برداری از طرح‌های نو برای حل مسائل موجود است.

16 مهر 1403

برگزاری جلسه مشترک کمیته علمی و اجرایی همایش ملی راهبردهای تبیین پایداری اکوسیستم دریاچه نمک و کنترل گرد و غبار

جلسه مشترک #کمیته_علمی و #اجرایی همایش ملی راهبردهای تبیین پایداری اکوسیستم دریاچه نمک و کنترل گرد و غبار با حضور رؤسای مراکز تحقیقاتی قم و تهران، رییس شرکت بهارآوران و اعضای این کمیته‌ها برگزار گردید.

15 مهر 1403

جلسه #کمیته_اجرایی دانشجویان و اساتید «همایش ملی تبیین راهبردهای پایداری اکوسیستم دریاچه نمک و کنترل گرد و غبار» برگزار شد.

15 مهر 1403

نمایه شدن همایش راهبردهای تبیین پایداری اکوسیستم دریاچه نمک و کنترل گردوغبار در پایگاه تخصصی سیویلیکا(CIVILICA)

طبق هماهنگی های به عمل آمده با سایت مرجع دانش (سیویلیکا: بانک مقالات علمی کشور (civilica.com)) تمامی مقالات تایید شده این همایش با کد قابل استعلام نمایه خواهد شد و پژوهشگران عزیز می­‌توانند با اطمینان کامل، مقالات خود را در این همایش ارائه نموده و از امتیازات علمی ارائه مقاله استفاده نمایند.